gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Appelterre-Eichem passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Appelterre-Eichem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Appelterre-Eichem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Appelterre-Eichem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Appelterre-Eichem helpen onze experten je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Appelterre-Eichemse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Appelterre-Eichemse woonst een eigen specifieke functie.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Appelterre-Eichemse huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Appelterre-Eichem een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Appelterre-Eichem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Appelterre-Eichem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Appelterre-Eichem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Appelterre-Eichem het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt