gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Aspelare passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Aspelare: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Aspelare? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woning in Aspelare vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Aspelare geven je maar al te graag keuze-advies!

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Aspelaarse woonst een eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gedreven vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Aspelaarse woonst. roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem vervaardigd

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Aspelaarse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Aspelare een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Aspelare helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Aspelare: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Aspelare. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Aspelare écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt