gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Beveren (Roeselare)? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Beveren (Roeselare): functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Beveren (Roeselare)? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Beveren (Roeselare). Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Beveren (Roeselare) geven je maar al te graag keuze-advies!

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem vervaardigd

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Beverse woonst heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Beveren (Roeselare) een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakkenners van Diaz in de buurt van Beveren (Roeselare) helpen je graag. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product is dan ook samengesteld door toegewijde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Beverse woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Beverse woning een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Beveren (Roeselare): rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beveren (Roeselare). Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Beveren (Roeselare) het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt