gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Sint-Genesius-Rode? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Sint-Genesius-Rode: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Sint-Genesius-Rode? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Sint-Genesius-Rode. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Genesius-Rode geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Sint-Genesius-Roodse woning is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Sint-Genesius-Rode terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid kiezen? De vakmensen in de buurt van Sint-Genesius-Rode helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw Sint-Genesius-Roodse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden je verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Genesius-Roodse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Genesius-Rode: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Genesius-Rode. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Genesius-Rode. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt