gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Lievens-Houtem, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Sint-Lievens-Houtem: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Lievens-Houtem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Sint-Lievens-Houtem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Sint-Lievens-Houtem.

Made in Belgium

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Sint-Lievens-Houtemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Lievens-Houtemse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Lievens-Houtem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Sint-Lievens-Houtem helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Lievens-Houtemse huis tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lievens-Houtem: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Lievens-Houtem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Sint-Lievens-Houtem écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt