gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Aaigem: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Aaigem. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Aaigem, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Aaigem. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Aaigem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Aaigem: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Aaigem een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Aaigem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Aaigem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Aaigem. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt