gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Aaigem: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Aaigemse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Aaigem.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Aaigem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. We nodigen je met plezier uit in Aaigem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Aaigem. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze variabelen in het oog te houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Aaigem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Aaigemse woonst zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Aaigem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Aaigem. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt