gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Afsnee: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Afsnee. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Afsnee.

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Afsneese huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Afsnee. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? De vakspecialisten van Diaz in Afsnee weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Afsnee groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Afsnee, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Afsnee. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Afsnee. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt