gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Appelterre-Eichem: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw Appelterre-Eichemse woonst. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Appelterre-Eichem, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Appelterre-Eichem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Appelterre-Eichem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woning in Appelterre-Eichem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Kom gerust langs bij je verdeler in Appelterre-Eichem en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Appelterre-Eichemse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Appelterre-Eichem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Appelterre-Eichem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt