gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in As: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw woning in As. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in As, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in As: horizontale versus verticale jaloezieën

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je woonst in As groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in As, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in As. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Twijfels of vragen? De vakkenners van Diaz in As weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in As. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in As. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt