gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Bachte-Maria-Leerne: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Bachte-Maria-Leerne, bij één van onze lokale verdelers.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woning in Bachte-Maria-Leerne groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Bachte-Maria-Leerne en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Bachte-Maria-Leerne. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Bachte-Maria-Leerne. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Bachte-Maria-Leerne. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Bachte-Maria-Leerne. Tot dan!

Onze winkels in de buurt