gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Balen: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Balen. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Balen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Balense woning regelen. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Balen. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen gemakkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Balen. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je huis in Balen groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Balen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Balen. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Balen. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt