gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Bekkevoort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woning in Bekkevoort. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Bekkevoort, bij één van onze lokale verdelers.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Bekkevoort een stuk groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Bekkevoort, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Bekkevoortse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Bekkevoort. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Bekkevoort. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Bekkevoort. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Bekkevoort. Tot snel!

Onze winkels in de buurt