gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Berlaar: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Berlaar. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Berlaar, bij één van onze lokale verdelers.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Berlaar. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Berlaar. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Berlaarse woning zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woning in Berlaar groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Berlaar waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en stijlvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Berlaar. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Berlaar. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt