gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Bevere

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Beverse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Bevere, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Bevere. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Bevere. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Bevere groter is. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Bevere en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Beverse huis regelen. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Bevere. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Bevere. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt