gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Blankenberge: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Blankenberge. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Blankenberge.

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Blankenberge groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Blankenberge en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Blankenbergse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Blankenberge. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Blankenberge. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Blankenberge. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Blankenberge. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt