gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Boezinge: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Boezinge. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Boezinge.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Boezingse huis zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je huis in Boezinge groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Boezinge, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Boezinge. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? De vakmannen van Diaz in Boezinge weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Boezinge. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Boezinge. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt