gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Bossuit: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Bossuitse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Bossuit.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woning in Bossuit groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Bossuit, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Bossuitse woning zo geregeld. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Bossuit. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze vakkenners in Bossuit weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en functioneel werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Bossuit. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Bossuit. Tot snel!

Onze winkels in de buurt