gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Bottelare

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Bottelaarse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Bottelare, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Bottelaarse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Bottelare een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Bottelare waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Bottelare. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? De vakkenners van Diaz in Bottelare weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Bottelare. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Bottelare. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt