gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Bouwel

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis in Bouwel. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Bouwel, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Bouwelse woonst. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Bouwel groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Bouwel waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Bouwel. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? De vakspecialisten van Diaz in Bouwel weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Bouwel. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Bouwel. Tot snel!

Onze winkels in de buurt