gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Brugge: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Brugge. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Brugge, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Brugge. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Brugge. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Brugse huis regelen. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Brugge: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Brugge groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Brugge, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Brugge. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Brugge. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze jaloezieën

Waar situeren de verschillen zich tussen horizontale en verticale jaloezieën?

De verschillen tussen horizontale en verticale jaloezieën spreken voor zich. Beide varianten kan je perfect gebruiken als zonwering. De keuze die jij maakt voor je woning in Brugge gaat dus eerder over persoonlijke smaak. Wie kiest voor verticale jaloezieën laat zijn ramen iets groter ogen.

Wat is het verschil tussen houten of aluminium jaloezieën?

Wie houdt van een warme, gezellige sfeer raden we aan te kiezen voor houten jaloezieën. Ze maken van je woning een extra knusse plek. Eerder fan van de industriële look? Dan zijn jaloezieën uit aluminium waarschijnlijk meer je ding. Benieuwd welke jaloezieën het beste passen bij je woning? Maak gebruik van onze configurator of kom langs in een verdeler voor persoonlijk advies.

Wanneer kies ik voor elektrische bediening van mijn jaloezieën in Brugge?

Om het jezelf extra gemakkelijk te maken kan je tegenwoordig ook gebruikmaken van elektrische bediening. Met één druk op de knop open of sluit je al je jaloezieën in één keer. Heb je een smartphone? Dan kan je ook onze app inschakelen voor je bediening. Handig toch!

Ladderband of ladderkoord? Wat kies ik voor de jaloezieën van mijn woning in Brugge?

Jaloezieën van Diaz worden standaard uitgerust met een ladderkoord. Een fijn, onopvallend koordje dat geldt als verbinding tussen de verschillende lamellen. Kies je liever voor een opvallende look? Dan is een ladderband de beste keuze voor jou. Je ontdekt de mogelijkheden op onze site of bij een verdeler in je buurt.

Onze winkels in de buurt