gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Brussegem

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Brussegemse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Brussegem, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Brussegem. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Brussegem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Brussegem: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je huis in Brussegem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Brussegem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Brussegemse huis. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Brussegem. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Brussegem. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt