gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Dranouter: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Dranouter. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Dranouter, bij één van onze lokale verdelers.

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Dranouter groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Dranouter waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Dranouterse huis zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Dranouter. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Dranouter. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Dranouter. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Dranouter. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt