gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Eine: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Eine. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Eine, bij één van onze lokale verdelers.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Eine. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen gemakkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Eine. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Eine groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Eine, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Einse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om stevig, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Eine. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Eine. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt