gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Eksaarde

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw woning in Eksaarde. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Eksaarde, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Eksaardse woonst zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je woning in Eksaarde groter is. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. We nodigen je met plezier uit in Eksaarde waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Eksaarde. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen? De vakspecialisten van Diaz in Eksaarde weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Eksaarde. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Eksaarde. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt