gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Gent: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Gentse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Gent, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Gent: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je huis in Gent groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Gent waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Gent. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakkenners in Gent weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Gentse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar houden we van. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Gent. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Gent. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze jaloezieën

Op welke manier verschillen horizontale jaloezieën van verticale jaloezieën?

Het spreekt voor zich waar de verschillen tussen horizontale en verticale jaloezieën zich situeren. Beide varianten kunnen ingezet worden als zonwering en bovendien zijn ze makkelijk te reinigen. Welke soort jaloezieën je kiest voor je woning in Gent, gaat dus eerder samen met je persoonlijke smaak. Kies je voor verticale jaloezieën, dan zullen je ramen iets groter ogen.

Wat is het verschil tussen houten of aluminium jaloezieën?

Wie houdt van een warme, gezellige sfeer raden we aan te kiezen voor houten jaloezieën. Ze maken van je woning een extra knusse plek. Eerder fan van de industriële look? Dan zijn jaloezieën uit aluminium waarschijnlijk meer je ding. Benieuwd welke jaloezieën het beste passen bij je woning? Maak gebruik van onze configurator of kom langs in een verdeler voor persoonlijk advies.

Kies ik voor manuele of elektrische jaloeziebediening voor mijn woning in Gent?

Wie het zichzelf graag extra gemakkelijk maakt, kiest voor elektrische bediening. Daarmee open of sluit je je zonwering met één druk op de knop. Of misschien maak je liever gebruik van de app. Handig toch!

Ladderband of ladderkoord? Wat kies ik voor de jaloezieën van mijn woning in Gent?

Jaloezieën van Diaz worden standaard uitgerust met een ladderkoord. Een fijn, onopvallend koordje dat geldt als verbinding tussen de verschillende lamellen. Kies je liever voor een opvallende look? Dan is een ladderband de beste keuze voor jou. Je ontdekt de mogelijkheden op onze site of bij een verdeler in je buurt.

Onze winkels in de buurt