gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Guigoven: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Guigoven. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Guigoven.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Guigoven groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Guigoven waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Guigoven. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Guigoven. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Guigoofse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, stijlvol en functioneel werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Guigoven. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Guigoven. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt