gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Hasselt: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Hasselt. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Hasselt, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Hasselt: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woning in Hasselt groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Hasselt en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Hasseltse woning regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Hasselt. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Onze specialisten in Hasselt weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Hasselt. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Hasselt. Tot dan!

Veelgestelde vragen over de jaloezieën van Diaz

Hoe verschillen horizontale jaloezieën ten opzichte van verticale jaloezieën?

Hoe horizontale jaloezieën verschillen van verticale jaloezieën, spreekt voor zich. Beide varianten zijn perfect inzetbaar als zonwering en bovendien reinig je ze gemakkelijker dan gewone, stoffen gordijnen. Welke keuze je maakt voor jouw woning in Hasselt gaat dus eerder over persoonlijke smaak. Wie kiest voor verticale jaloezieën zal zijn ramen iets groter laten ogen.

Hoe verschillen houten en aluminum jaloezieën van elkaar?

Is een industriële look helemaal je ding? Dan raden we je aan te kiezen voor jaloezieën uit aluminium. Eerder te vinden voor warmte en gezelligheid? Dan zijn houten jaloezieën meer voor jou weggelegd. Vraag je je af hoe de jaloezieën in je woning er zullen komen uit te zien? Maak dan zeker eens gebruik van onze gratis configurator of vraag advies bij je lokale verdeler.

Bedien ik de jaloezieën van mijn woning in Hasselt manueel of elektrisch?

Geen zin, tijd of mogelijkheid om je jaloezieën manueel te bedienen? Geen enkel probleem. Bij Diaz is elektrische bediening ook een optie. Met een druk op de knop open of sluit je al je jaloezieën in één keer. Of wat dacht je van bediening via onze app? Handig!

Ladderband of ladderkoord? Wat kies ik voor de jaloezieën van mijn woning in Hasselt?

Jaloezieën van Diaz worden standaard uitgerust met een ladderkoord. Een fijn, onopvallend koordje dat geldt als verbinding tussen de verschillende lamellen. Kies je liever voor een opvallende look? Dan is een ladderband de beste keuze voor jou. Je ontdekt de mogelijkheden op onze site of bij een verdeler in je buurt.

Onze winkels in de buurt