gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Hemelveerdegem: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Hemelveerdegem. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Hemelveerdegem.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Hemelveerdegemse woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Hemelveerdegem. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen gemakkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Hemelveerdegem. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Hemelveerdegem groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Hemelveerdegem waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Hemelveerdegem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Hemelveerdegem. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt