gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Heusden-Zolder

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Heusden-Zolder. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Heusden-Zolder.

De lichtinval van je woonst in Heusden-Zolder: horizontale versus verticale jaloezieën

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale jaloezieën lijkt je huis in Heusden-Zolder groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Heusden-Zolder, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Heusden-Zolder. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze factoren in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Heusden-Zolder. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Heusden-Zolder. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Heusden-Zolder. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt