gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Heusden-Zolder: tijdloze en moderne raambekleding

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Heusden-Zolderse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Heusden-Zolder.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Heusden-Zolder. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze factoren in het oog te houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Heusden-Zolder. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Heusden-Zolderse woonst. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Heusden-Zolder groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Heusden-Zolder waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Heusden-Zolder. Met de hulp van onze vakmensen verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Heusden-Zolder. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt