gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Houthalen-Helchteren

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw Houthalen-Helchterse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht in Houthalen-Helchteren, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Houthalen-Helchteren een stuk groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Houthalen-Helchteren en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Houthalen-Helchterse woonst zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Houthalen-Helchteren. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Houthalen-Helchteren. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Houthalen-Helchteren. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Houthalen-Helchteren. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt