gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Houthulst: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Houthulst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Houthulst.

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woning in Houthulst groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Houthulst, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Houthulstse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Houthulst. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Twijfels of vragen? De vakspecialisten van Diaz in Houthulst weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Houthulst. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Houthulst. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt