gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Houtvenne: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Houtvenne. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Houtvenne.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Houtvenne een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Houtvenne waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Houtvenne. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog kan houden. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Houtvenne. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Houtvense huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Houtvenne. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Houtvenne. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt