gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kleine-Brogel: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woning in Kleine-Brogel. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Kleine-Brogel, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Kleine-Brogelse huis regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Kleine-Brogel groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Kleine-Brogel waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Kleine-Brogel. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen gemakkelijk in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Kleine-Brogel. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Kleine-Brogel. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Kleine-Brogel. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt