gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kortemark: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Kortemarkse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Kortemark, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Kortemark groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Kortemark, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Kortemark. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Kortemark. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Kortemarkse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Kortemark. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Kortemark. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt