gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Lievegem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw Oost-Vlaamse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Lievegem, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Lievegem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte kromming. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Lievegem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Lievegem: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale jaloezieën zorgt ervoor dat je huis in Lievegem groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Lievegem waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Lievegem. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Lievegem. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt