gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Loenhout: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Loenhoutse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Loenhout, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Loenhoutse woning regelen. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Loenhout. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog kan houden. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Loenhout. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Loenhout een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Met plezier nodigen we je uit in Loenhout waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Loenhout. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Loenhout. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt