gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Maaseik: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Limburgse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Maaseik, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Maaseik: verticale versus horizontale jaloezieën

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je woonst in Maaseik groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Maaseik, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Maaseik. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Maaseik. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Maaseik. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Maaseik. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt