gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Meeswijk: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Meeswijkse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Meeswijk.

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Meeswijk een stuk groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Meeswijk waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Meeswijkse woning zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Meeswijk. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Meeswijk. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en functioneel werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Meeswijk. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Meeswijk. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt