gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Moorsele: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Moorsele. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Moorsele.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Moorsele. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Moorsele. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Moorseelse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Moorsele groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aanbevolen om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Moorsele en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Moorsele. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Moorsele. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt