gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Neerlinter

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Neerlinter. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Neerlinter, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Neerlinter. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Neerlinter. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Neerlinter een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan effectief het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Neerlinter waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Neerlinterse woning. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Neerlinter. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Neerlinter. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt