gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Noordschote: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woonst in Noordschote. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Noordschote.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Noordschote groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Noordschote, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Noordschootse woning zo geregeld. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Noordschote. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze factoren in het oog te houden. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Noordschote. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Noordschote. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze interieurexperts. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Noordschote. Tot dan!

Onze winkels in de buurt