gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Oostende

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Oostende. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Oostende, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Oostende: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woning in Oostende een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Oostende, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Oostende. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog vragen? Onze vakkenners in Oostende weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oostendse huis regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Oostende. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Oostende. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over je nieuwe lamellen in Oostende

Waar situeren de verschillen zich tussen horizontale en verticale jaloezieën?

De verschillen tussen horizontale en verticale jaloezieën spreken voor zich. Beide varianten kan je perfect gebruiken als zonwering. De keuze die jij maakt voor je woning in Oostende gaat dus eerder over persoonlijke smaak. Wie kiest voor verticale jaloezieën laat zijn ramen iets groter ogen.

Wat is het verschil tussen houten of aluminium jaloezieën?

Wie houdt van een warme, gezellige sfeer raden we aan te kiezen voor houten jaloezieën. Ze maken van je woning een extra knusse plek. Eerder fan van de industriële look? Dan zijn jaloezieën uit aluminium waarschijnlijk meer je ding. Benieuwd welke jaloezieën het beste passen bij je woning? Maak gebruik van onze configurator of kom langs in een verdeler voor persoonlijk advies.

Wanneer kies ik voor elektrische bediening van mijn jaloezieën in Oostende?

Om het jezelf extra gemakkelijk te maken kan je tegenwoordig ook gebruikmaken van elektrische bediening. Met één druk op de knop open of sluit je al je jaloezieën in één keer. Heb je een smartphone? Dan kan je ook onze app inschakelen voor je bediening. Handig toch!

Ladderband of ladderkoord? Wat kies ik voor de jaloezieën van mijn woning in Oostende?

Jaloezieën van Diaz worden standaard uitgerust met een ladderkoord. Een fijn, onopvallend koordje dat geldt als verbinding tussen de verschillende lamellen. Kies je liever voor een opvallende look? Dan is een ladderband de beste keuze voor jou. Je ontdekt de mogelijkheden op onze site of bij een verdeler in je buurt.

Onze winkels in de buurt