Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Paulatem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Paulatemse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Paulatem, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Paulatem. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Paulatem. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Paulatemse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Paulatem groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Paulatem waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Paulatem. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Paulatem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt