Jaloezieën kopen in Pepingen: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Pepingse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Pepingen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Pepingse woning zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Pepingen. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakmannen in Pepingen weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woning in Pepingen groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Pepingen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Pepingen. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Pepingen. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt