gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Rijkevorsel: modern en tijdloos

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Rijkevorselse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Rijkevorsel.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Rijkevorselse huis zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Rijkevorsel. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Rijkevorsel. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je huis in Rijkevorsel: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Rijkevorsel groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler in Rijkevorsel en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Rijkevorsel. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Rijkevorsel. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt