gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Rutten: modern en tijdloos

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Ruttense huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Rutten, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Ruttense woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Rutten. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Rutten. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Rutten: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Rutten groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Rutten waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Rutten. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Rutten. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt