Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in s-Gravenwezel

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw s-Gravenwezelse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in s-Gravenwezel.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in s-Gravenwezel. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in s-Gravenwezel. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woning in s-Gravenwezel groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in s-Gravenwezel waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je s-Gravenwezelse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in s-Gravenwezel. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in s-Gravenwezel. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt