Jaloezieën voor je woning in Scherpenheuvel-Zichem: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Scherpenheuvel-Zichemse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën in Scherpenheuvel-Zichem, bij één van onze lokale verdelers.

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woning in Scherpenheuvel-Zichem groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan effectief het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Scherpenheuvel-Zichem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Scherpenheuvel-Zichemse woning regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Scherpenheuvel-Zichem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze vakkenners in Scherpenheuvel-Zichem. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Scherpenheuvel-Zichem. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Scherpenheuvel-Zichem. Tot dan!

Onze winkels in de buurt