Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Sint-Denijs

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Sint-Denijs.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Denijs. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakkenners in Sint-Denijs weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woning in Sint-Denijs groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Denijs waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Sint-Denijs. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Sint-Denijs. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt