Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Sint-Goriks-Oudenhove

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Sint-Goriks-Oudenhove. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen in Sint-Goriks-Oudenhove, bij één van onze lokale verdelers.

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Sint-Goriks-Oudenhove. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Twijfels of vragen? De vakkenners van Diaz in Sint-Goriks-Oudenhove weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Sint-Goriks-Oudenhove een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Sint-Goriks-Oudenhove waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Goriks-Oudenhoofse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en praktisch werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Sint-Goriks-Oudenhove. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Sint-Goriks-Oudenhove. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt